Béres Alexandra nem tart otthon édességet, de nem is tiltja tőle gyerekeit

Béres Alexandra édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Béres Alexandra a FEM3 Café-ban mesélt arról, hogy mennyire fontos számára a tudatosság és a példamutatás a gyereknevelésben. 

A fitnesz királynője nagyon boldog, hogy gyerekei szeretnek sportolni, az viszont egyáltalán nem fontos számára, hogy élsportolók legyenek. Saját bevallása szerint azonban kisebbik lánya rendkívül tehetséges a ritmikus sportgimnasztikában, így ha majd komolyabban szeretne foglalkozni vele, abban is támogatni fogja.

A beszélgetés során az egészséges táplálkozás is szóba került, Béres Alexandra pedig elárulta, hogy ugyan otthon egyáltalán nem tartanak édességet, ha elmennek valahova, bátran választhatnak a gyerekek süteményt, vagy ha barátok kínálják őket, természetesen nyugodtan ehetnek csokit is. Alexandra szerint, ha szigorúan tiltaná, azzal csak rosszat tenne, ennyi édesség pedig bőven belefér.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.