Születésnapot ünnepelt Cicciolina! Nem hiszed el, hány éves az egykori pornószínésznő

Cicciolina születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egykori pornódíva évek óta Olaszországban él, születésnapja aprópóján hazalátogatott a családjához. 

Éppen a mai napon, november 26-án ünnepli születésnapját Cicciolina. Szinte hihetetlen, de 68 éves lett az egykori pornósztár, aki születésnapja alkalmából látogatott haza nemrégiben a nővéréhez. "Igazi csajos dolgokat kaptam, fülbevalót, arany nyakláncot és ruhát. Igyekszem egyébként odafigyelni magamra, rendszeresen tornázom és bár nagyon szeretek enni, megválogatom, hogy miből mennyit eszem. Este sokszor már csak gyümölcsöt fogyasztok" - mesélte a Ripostnak Cicciolina, vagyis Staller Ilona, aki szerint genetikája miatt is néz ki ennyire fiatalosan.

Cicciolina Fotó: Angelo Gigli/Facebook/Ilona Staller Cicciolina

Cicciolina szerelmi életéről is vallott a lapnak, saját bevallása szerint nem tett le róla, hogy megtalálja az igazit, de a fehér lovon érkező szőke hercegben már nem hisz. Mindenesetre olyan férfira vágyik, aki intelligens, művelt és sosem agresszív.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.