Kálloy Molnár Péter fogyás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavalyi szívproblémája megváltoztatta Kálloy Monár Péter életét. A színész azóta sportol, aminek meg is van az eredménye: 20 kilót sikerült leadnia. 

"Prímán vagyok! Sokkal jobb az életem, mint korábban, de teszek is ezért. A sport szerves része lett az életemnek, a futópad és a bicikli a mindennapjaim szereplői, ennek köszönhetően pedig eddig húsz kilót adtam le. De nem állok meg itt" – árulta el a színész a Blikknek, és azt is elmondta, nagy vágya, hogy újra úgy nézzen ki, mint a 2005-ben bemutatott Rocky Horror Show-ban vagy az egy évvel későbbi Kútfejekben. "Ahhoz még tíz kilót le kell adnom, de mivel tényleg életmódot váltottam és sokat sportolok, menni fog" – jelentette ki.

Forrás: Origo

Egy évvel ezelőtt a színészt A Luxemburg grófja című előadásáról kellett kórházba vinni szívproblémák miatt, és másfél hónapig nem tudott fellépni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.