A Nélküled című dal szerzője, Nyerges Attila élete tragédiájáról vallott

Forrás: YouTube / Ismerős Arcok -
siker gyász nélküled tragédia zenekar Nyerges Attila Ismerős Arcok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ismerős Arcok frontembere, Nyerges Attila a zenekar sikeréről és élete tragédiájáról beszélt a Storynak.

A Puskás Aréna megnyitóján 70 ezren énekelték a Nélküled című dalt.

"Nem lehet szavakkal leírni, mit éreztem, amikor ezt hallottam. Pedig tíz évvel ezelőtt, amikor megírtam a dalt, eszembe sem jutott, hogy ekkora sikert érhet el"

-kezdte az Ismerős Arcok frontembere.

"Ha fogalmazhatok így, tényleg egy új "Nemzeti dal" lett.

-folytatta az ötvenéves zenész, aki jelenleg otthonában lábadozik.

Forrás: YouTube / Ismerős Arcok

Attila Pilisvörösváron motorozott, amikor egy autó kifordult elő. Rögtön mentőt hívtak, a kórházban pedig alaposan kivizsgálták. Mivel a CT és az ultrahang nem mutatott semmit, másnap hazamehetett, azonban négy nappal később nagyon rosszul lett.

"Mentő vitt be a váci kórházba, ahol másfél óra múlva már a műtőasztalon feküdtem: szétrobbant a lépem és belső vérzésem volt, majdnem meghaltam."

Nyerges Attila a november 29-i pécsi koncerten tér vissza a színpadra, és az elmaradt jubileumi koncertet is bepótolják, ráadásul két helyszínen is: december 8-án Debrecenben, december 15-én pedig Budapesten.

Forrás: Ismerős Arcok

A zenész kilenc éve veszítette el édesapját, de a mai napig nem tudja feldolgozni hiányát. Mégsem ez volt élete egyetlen traumája, ugyanis az énekes elveszítette hároméves kisfiát.

"Az a borzalom kettétörte az egész életemet. Hiába történt utána sok jó velem, semminek sem tudtam igazán örülni, olyan mély gördörből kellett kikászálódnom.

Szegény fiam agyhártyagyulladást kapott, és nem tudta leküzdeni. A tragédiája után vezették be a kötelező jelleggel a védőoltást. Az ő halála kellett ahhoz, hogy mások élhessenek..."

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.