Drámai beszámoló: Bántalmazó exférjéről vallott az X-Faktor versenyzőjének édesanyja

X-Faktor erőszak család valóság bántalmazás Emánuel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktorban hétről hétre bizonyító Emánuel anyukája, Bea a HOT!-nak mesélt bántalmazó férjéről, és családi drámájukról.

Csak Bea és Emánuel tudja, milyen drámák zajlottak az otthonukban. A két nagyobb gyermekét fizikailag bántalmazó és a feleségét verbális és lelki terrorban tartó apa pontosan tudta, hogy olyan helyre kell ütni, aminek a nyoma nem tűnik majd fel az iskolában. Bár a két kisebb gyereket nem bántotta, ők is szemtanúi voltak az erőszaknak.

"Dolgoztam, amikor telefonáltak a gyámügytől, hogy ki akarják emelni a gyerekeket a családból. Együttműködést akartak, ám ha nem mentem volna bele, akkor a gyerekeket mindenképpen kimenekítették volna. Sírva mentem be a főnököm irodájába, és elmondtam, hogy mi történt."

-idézte fel a múltat Bea.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Mar csak par proba es itt az elo show✌

⚡Mnl_Side⚡ (@manuelsingx) által megosztott bejegyzés,

Kapott két hónap rendkívüli fizetett szabadságot, és a szökésben is segítettek neki.

"Kispesten elköszöntünk a volt férjemtől, mi pedig felszálltunk az iskola felé tartó buszra. Két megálló után leszálltunk, hazamentünk, és összepakoltunk, amit csak tudtunk. Manu kijelentkezett az összes fiókból a számítógépen, hogy a férjem ne tudja meg, hol vagyunk, ugyanis titkos helyre vittek minket..."

A történtek után egy fővárosi krízislakba kerültek, ahol hónapig tartózkodtak, majd az anyuka egyik ismerősének a lakásába költöztek. Amikor az életük sínre került, Bea megismerkedett a mostani férjével, és közös gyermekük született.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

‍♂️

⚡Mnl_Side⚡ (@manuelsingx) által megosztott bejegyzés,

"A volt férjem a mai napig nem ismeri el azt, amit velünkn tett. Azt mondja, hogy hazudnak a fiúk, hazudok én is, csak ő nem. 2017 júliusában hivatalosan is elválasztottak minket, bár ő nem akarta."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.