Gáspár Bea megmutatta balesetben összetört kocsijukat

baleset Gáspár Bea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gáspár Bea az Instagramon adott hálát a jóistennek, hogy nem haltak meg a keddi balesetben. Azt is megmutatta, hogyan festenek a karambolozott autók. 

#hálásvagyok #köszönömistenem - Egy életünk van és ezt senkinek sem áll jogában szándékosan megrövidíteni! #szerencsésvagyok mert 3 évig gazdája lehettem az én kis "brömémnek", #bmwx6m akinek köszönhetően pár zúzódással megúszta a családom a balesetet! #nemreklam Tegnap én voltam a vétlen sofőr, de túléltem, jól vagyok. Legalább is testileg. Lelkileg még idő kell, hogy minden a helyén legyen... sokszor vannak megmagyarázhatatlan szörnyű dolgok,amit ha tévében látunk a hírekben, akkor elszörnyülködve sajnálkozunk, azt gondolva, hogy velünk ez nem történhet meg! Ez a hír ma rólam szólt sajnos... velem és családommal történt Az eseményeket már nem kommentálom, mert hiszen már megtörtént és semmin nem tudok változtatni... Mindenkinek köszönöm az érdeklődést, jól vagyok, csak bosszankodik a lelkem az A, B,C verziók lefuttatása még mindig felháborít! Vigyázzatok nagyon MAGATOKRA és EGYMÁSRA! - írta a képekhez, amelyek között azt is megmutatta, hogy néznek ki a karambolozott autók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.