Dubaji utazást kapott 18. születésnapjára Bódi Csabi fia

Dubaj születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bódi Csabi nem fukarkodott fia 18. születésnapján. Kettesben utaztak Dubajba, hogy valóra váltsa gyermeke álmát. 

"Szerettem volna egy életre szóló ajándékot adni a fiamnak a 18. születésnapjára. Nagy álma volt, hogy eljuthasson Dubajba, ezért nem is gondolkoztam sokat. A születésnapján repülőre ültünk, bejártuk az egész várost, megnéztük az összes nevezetességet, a nap fénypontjaként pedig felmentünk a Burdzs Kalifa 124. emeletére is" - kezdte az élménybeszámolót Csabi a Ripostnak.

Utazásuk egyébként nemcsak a nyaralásról és a városnézésről szól, Csabi fia apja nyomdokaiba lép, első számához pedig kint forgatják le a klipet. "Csabi fiam első dalához itt forgatjuk le a videóklipet. Egyik nagyon jó barátomat kértem meg, hogy jöjjön ki velünk, és segítsen a videóban. Hát nem kellett félteni, profi felszereléseket hozott, a dróntól kezdve van itt minden" - mesélte a büszke apa, aki azt is elárulta, hogy egy ötcsillagos hotelben szálltak meg fiával, pont ott, ahol a Miss Universe nemzetközi szépségverseny felkészítő tábora is van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.