Közel tíz év után tér vissza a színházba Kolovratnik Krisztián, aki megdöbbentő titkot árult el magáról. Elmondása szerint a brokkolit és a karfiolt is nehezen különbözteti meg, feleségével közösen mégis belevágtak a vendéglátásba.

Ismét színpadra lép az egykori közönségkedvenc, Kolovratnik Krisztián, aki közel tíz év után mondott igent a Játékszín felkérésére, ahol a Teljesen idegenek című darabot próbálja. A színész az elmúlt években saját filmgyártó cégét igazgatta és mint kiderült a vendéglátásban is megvetette a lábát.

Furcsa dolog ez, mert szinte soha be nem teszem a lábam a konyhába. Még az is kihívást jelent, hogy a brokkolit megkülönböztessem a karfioltól. A konyha nem az én terepem. Mégis van egy közös bisztrónk a feleségemmel. Igaz, a konyhai részéhez semmi közöm, jobb ez így mindenkinek – árulta el az RTL Klubon látható Kalandozóban a színész, aki nem egy hedonista típus, ha az ízekről van szó.

Budapest, 2016. március 11. A Gordon szerepét alakító Kolovratnik Krisztián a Kondor Vilmos azonos című regénye nyomán, Gárdos Éva rendezésében készülő Budapest noir című fim forgatásán 2016. március 9-én. MTI Fotó: Kallos BeaForrás: MTI/Kallos Bea

 

Nehéz kedvenc ételt mondanom, mert nem vagyok egy nagyétkű ember. Persze, rajongok az édesapám receptje alapján készült pacalért, ahogy a halászlevét is imádtam. Mégse tudnék kedvenc ételt mondani – mondta a színész, aki nem tulajdonít nagy jelentőséget az étkezéseknek.

Persze a családommal össze szoktunk ülni ebédre, vacsorára, de a hétköznapjaimban könnyen megoldom az étkezést. Egész nap elvagyok szendviccsel, egy kis csokival és banánnal. Nálam az étkezés nem központi kérdés, akkor sem, ha a nemzetközi konyhából válogathatok. Éltem külföldön – Spanyolországban – de ott se ragadott magával a gasztronómia, hiába lehet mindenhol friss tengeri kütyüket enni. Sokkal inkább szerettem a bárok hangulatát, ahova be lehet ülni egy-egy jó beszélgetésre. A gasztronómia nekem másodlagos – tette hozzá a műsorvezetőnek, Tuka Nikinek a színész.