Türelmetlensége miatt kért elnézést kisfiától Szabó Zsófi

Forrás: Instagram -
kisfiú Szabó Zsófi elnézés gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tündéri fotókat posztolt a kis Mendelről Szabó Zsófi.

Friss fotókat posztolt kisfiáról Szabó Zsófi. A kis Mendel hatalmasat nőtt és láthatóan nagyon élvezte a délelőtti hóesést. A büszke anyuka a fotóhoz egy hosszú vallomást is írt, elárulta, tegnap nagyon nehezen tudott elaludni, mert egy kissé türelmetlen volt kisfiával, és ezt már nagyon megbánta.

A bejegyzésben elnézést kért tőle és leírta, mennyire szereti őt.

Tegnap este türelmetlen voltam Mendellel. Ezért aztán éjjel alig aludtam. Nálunk nem sűrűn fordul elő, hogy "kivagyok" és ettől lelkiismeret furdalás gyötört. Nekem a fiam a minden. Az örömöm. A boldogságom. Mióta megszületett ő ad értelmet az életemnek. (...) Mi érte dolgozunk, azért, hogy megadhassunk neki mindent és olyan példát mutassunk, amire ő is büszke lesz. Pusztán ezért. Érte. Mert ő a minden. Bocsáss meg kisfiam, hogy türelmetlen voltam tegnap. Mire felnősz, valószínűleg leszek is párszor, de tudd, hogy mióta megszülettél, te miattad boldog minden egyes nap az életünkben."

A bejegyzést és a tündéri fotókat ide kattintva nézheted meg!

Szabó Zsófi Forrás: Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.