Rendhagyó karácsonyra készül Janicsák Veca – Vegán ételek az ünnepi asztalon

Forrás: TV2/sajtoszoba.tv -
karácsony szokás énekesnő Janicsák Veca étel vegán
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén először vegán karácsonyra készül Janicsák Veca, ám nem csupán a családi tervek miatt lesz különleges az idei december, hiszen az énekesnő első alkalommal jelentkezik ünnepi dallal. A Fényfüzér című szerzeményhez egy egyedi klip is forgott, amiben gyerekekkel közösen borították ünnepi fényekbe Pannonhalmát.

Szikrázó fények, gyerekkórus, száncsengő – Janicsák Veca hamisítatlan karácsonyi hangulatot teremt Fényfüzér című újdonságával, ami a meghitt családi pillanatok tökéletes aláfestője lehet az év utolsó heteiben. Azonban nem csak szakmailag, de a magánéletben is más lesz az idei karácsonya.

Janicsák Veca vegán menüvel és új dallal várja a karácsonyt Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

„Figyelmet fordítok arra is, hogy ne vásároljunk fölöslegesen újabb és újabb díszeket, de a fénydekorációk ilyenkor nem maradhatnak el nálunk, ezért szerettem volna, hogy a fények meghatározók legyenek az új dalban is, hiszen elengedhetetlen részei ennek az időszaknak. Így egy környezettudatos fénytechnikai céggel együttműködésben, gyerekekkel közösen világítottuk ki ünnepi fényekkel Pannonhalma egy-egy helyszínét, ezzel örömet okozva a helyieknek." – tette hozzá az énekesnő, akit kislánya, Emma is inspirált a dal létrehozásában, hiszen ebben az időszakban látott napvilágot, így dupla ünnep ez a családnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.