Albérletbe kényszerült Kökény Attila: az énekes családja nehéz helyzetbe került

Kökény Attila hitel adósság eladósodás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kökény Attila házát egy 20 milliós hitel terhelte, ráadásul hiába törlesztett havi több százezer forintot, a tartozása semmit sem csökkent. Az énekes ezért döntött úgy, hogy eladja házát, és albérletbe költözik.

Nagyot fordult a világ Kökény Attilával, miután eladta a családi házát és 44 évesen úgy döntött, új otthont épít magának, a nejének és 13 éves kisfiúknak, Lalinak. Az énekes azért döntött így, mert egy svájci frank alapú hitel ellehetetlenítette az életüket.

Kökény Attila és családja Forrás: Facebook/Aktív

"20 millió forint svájci frank alapú hitelt vettünk fel a házunkhoz, amelynek kezdetben 90 ezer forint volt a havi törlesztőrészlete, de az árfolyamváltozás miatt hamarosan már 300 ezernél jártunk. Azt mondták, a pénz csak a kamatokra ment, a tőketartozásunk mit sem változott"

– magyarázta az énekes a Story magazinnak.

Az egész család megkönnyebbült, miután megszabadultak ettől a tehertől, és az a tervük, hogy az albérletből hamarosan saját házba költözzenek.

"Átmenetileg albérletbe költöztünk, és az a terv, hogy ugyanitt, Pestszentlőrincen veszünk egy telket, amelyre majd felhúzunk lassan egy kisebb házat."

Kökény Attila és kisfia, Lalila Forrás: Facebook/Kökény Attila hivatalos oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.