Escobar felesége a drogbáróról: "Rendkívül jó apa volt"

Forrás: Origo -
Pablo Escobar könyv drogbáró életrajzi könyv vallomás Victoria Eugenia Henao Vallejo
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pablo Escobar özvegye, Victoria Eugenia Henao a Mrs. Escobar – Életem Pablóval című könyvében írja le az igazságot. Az özvegy a Ripost-nak adott interjút, amiben őszintén beszélt az érzéseiről és az életéről.

Tata elmesélte, milyen volt az a Pablo Escobar, akit megismert. Az interjúból kiderül, hogy régen egy lakótelepen laktak, és Pablo végtelenül romantikus alkat volt: folyton virággal és csokikkal lepte meg Tatát.

"Érzelmes zenét tett fel, szeretett különböző íróktól idézni, és rengeteget sétáltunk. Ez volt az a férfi, akibe beleszerettem."

Forrás: AFP

Escobar özvegye arról is beszélt, milyen apa volt a világ leghírhedtebb drogbárója.

"Valóban olyan ember volt, aki mindig igyekezett részt venni a gyermekei életében. Esténként odafeküdt a lánya bölcsőjéhez, és mesét olvasott Manuelának. Rendszeresen hazahozta az iskolából a fiát,

odafigyelt az oktatására, ott volt az összes születésnapon, minden fontos pillanatuknál...Rendkívül jó apa volt."

-folytatta Tata.

Szerette a köznép, a vezetők már kevésbé Forrás: Origo

Az özvegy interjújából kiderül, hogy telnek manapság a napjai, és az is, hogy mi az a gondolat, amit mindenképpen szeretne átadni az embereknek.

"Elsősorban a fiataloknak üzenném, hogy olvassák el ezt a történetet, hogy mással ne történjen meg ugyanez. Illetve azt, hogy a kábítószer fogyasztásnak és kereskedelemnek kétfajta kimenetele lehet: először a szabadságodat veszíted el, utána pedig az életedet."

Pablo Escobar kolumbiai drogbáró és családja Medellinben egy focimeccsen Forrás: AFP/El Tiempo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.