Vajna Timi szeretne végre boldog lenni: bízik benne, hogy Andy büszke rá

Forrás: Instagram/timeavajna -
Vajna Timi újrakezdés gyász Andy Vajna Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajna Timi gyásza nem enyhül, de az új élet reménye erőt ad neki a folytatáshoz. Andy Vajna özvegye a Storynak adott interjút.

Mióta Andy Vajna meghalt, Timi igyekszik megtalálni önmagát. Lakásokat néz, keresi jövendőbeli otthonát, és próbálja egyengetni karrierjét.

"Az új élet kezdete mindig új reményeket ad. Össze kellett szednem magam, és ez kizökkentett abból a fájdalomból, amelyet Magarországon éltem meg. Andy hiánya nem enyhül, de egyre többet mosolygok, amióta eldöntöttem, hogy új fejezetet nyitok..."

Timi Amerikában kezd új életet, és elsődleges célja az állampolgárság megszerzése.

"Szeretném megalapozni a kinti filmiparbeli karrierem: folyamatosan veszem fel a kapcsolatot a jövendőbeli munkatársakkal, forgatókönyveket olvasok, és szeretném Andy elkezdett munkáit befejezni."

Andy özvegye jelenleg Aspy Tom Pillanat című alkotásának reklámkampányában vesz részt. Ez most a legfontosabb projekt az életében.

Forrás: Instagram/timeavajna

Amerika az álmok és remények országa, így Timi abban bízik, hogy neki is sikerül megvalósítania céljait. Távolabbi tervei között az is szerepel, hogy újra beiratkozik egy színiiskolába, azonban új szerelem nincs kilátásban.

"Vannak férfiak körülöttem, de még nem érzem, hogy tudnék nyitni mások felé...Most az a fontos, hogy rendbe rakjam az életem, és megteremtsem a megfelelő körülményeket hozzá. Egy új kapcsolat nem is férne bele az időmbe, de nem is gondolkozom ezen...Sokat gondolok arra, hogy ő mit tenne a helyemben. Bízom benne, hogy büszke lenne rám"

-nyilatkozta Timi, aki legutóbb Leonardo DiCaprioval fotózkodott LA-ben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.