Ezért nem tudott sokáig megegyezni L.L. Junior és Hopp Csilla: egy közeli ismerős mesélte el

Forrás: Facebook/L.L. Junior -
Hopp Csilla megegyezés gyerekelhelyezés L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint arról L.L. Junior közösségi oldalán tájékoztatta követőit, hosszas huzavona után sikerült megállapodniuk Hopp Csillával, hogyan nevelik közösen kisfiukat Lacikát. Most az is kiderült, miért húzódótt ilyen sokáig a megegyezés.

L.L. Junior és Hopp Csilla egy felfoghatatlan tragédia következtében elvesztették 4 éves kisfiukat, Dávidkát, akit egy autó gázolt halálra.

L.L. Junior sírva videóüzenetben válaszolt Hopp Csilla nyílt levelére Forrás: Facebook/L.L. Junior

A rapper és volt kedvese hosszú ideig harcban álltak egymással a tragédia után, nagyobbik fiukat Junior vette gondozásba, édesanyja csak látogatóba mehetett hozzá. Hosszú hercehurca után végre sikerült megállapodniuk a szülőknek a gyerekelhelyezést illetően, így mindkét fél heti váltásban fogja nevelni a kisfiút. Junior egy közleményben tudatta követőivel a hírt.

Egy ismerős elárulta a Blikknek, miért tartott ilyen sokáig a lebonyolítás.

"Bár Junior kapta meg ideiglenesen a felügyeleti jogot, azaz a kisfiú nála lett volna, amíg az ügy le nem zárul, Csilla pedig csak előre meghatározott időben láthatta volna, de ezt nem akarta. Lacika bejelentett lakcíme az lesz, ahol Csilla lakik az édesanyjánál, de külön lakrészben. Sőt, mivel jövőre Lacika iskolás lesz, az ezzel járó összes költséget Junior állja majd" - mesélte az ismerős.

Csilla, az édesanya szintén közösségi oldalán osztotta meg érzéseit. Elárulta, hogy a fájdalom nem csitul a szívében, ám igyekszik minden erejével Lacikára koncetrálni.

„A szívemben a fájdalom nem múlik, de most már koncentráljunk arra, ami fontos, a gyermekemre, és arra, hogy megtanuljak együtt élni a feldolgozhatatlannal..."

- ügyvédje pedig elárulta, hogy a héten már az anyukánál van a kisfiú.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.