VÉGE: Channing Tatum hivatalosan is a szinglik táborát erősíti

házasság válság válás színész Channing Tatum kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Közel két évvel ezelőtt jelentette be Jenna Dewan és Channing Tatum, hogy elválnak útjaik. A fél világot lesújtotta a hír, ugyanis Hollywoodban igazi álompárnak számítottak.

Bár a sztárpár 9 évig élt boldog házasságban, Jenna és Channing is hamar megtalálták az új társukat. Jenna a színész, Steve Kazee személyében találta meg a boldogságot, a sármos színész pedig Jessie J énekesnővel alkot egy párt.

A szexi sztármami olyannyira biztos új kapcsolatában, hogy már kisbabát is vár tőle, így Channing és Jenna közös gyermeke, a hat és fél éves Everly hamarosan kistestvért kap.

A válási procedúra ezidáig húzódott, mostanra viszont Channing hivatalosan is szingli.

A Magic Mike sztárja igazán lányos programot szervezett Everly számára: a Jégvarázs musical los angelesi bemutatójára vitte el. A december 6-ai látványos előadást nemcsak kislánya, de ő maga is nagyon élvezte.

"A Jégvarázs musical tényleg varázslatos lett! Annyira tehetséges az egész stáb, hogy elakadt a szavam is."

Íme a tündéri fotók, amiket Channing osztott meg az Instagramon:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.