Pécsi Ildikó férje belerokkant az elmúlt évek történéseibe

probléma Pécsi Ildikó Szűcs Lajos család rokkant
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pécsi Ildikó és férje, Szűcs Lajos élete az utóbbi években nem alakult túl jól. A színésznő férje tegnap töltötte a 76. életévét, és bár a pesti lakás körüli probléma megoldódni látszik, Ildikó úgy érzi, nincs okuk az ünneplésre.

„Most nem alkalmas az életünk az ünneplésre. Habár eddig sem igazán tartottuk a születésnapokat, mert hajdan édes jó Lajosom a futballcsapattal járta a világot, és sokszor külföldön töltötte a nagy napot. De már okunk sincs a vigadalomra"

– mondta a Borsnak keserűen Pécsi Ildikó, akinek olimpiai labdarúgó férje, Szűcs Lajos a legerősebb támasza.

„Az utóbbi években sajnos nem úgy alakult az életünk, ahogyan azt megérdemelnénk, amilyennek lennie kéne. Nem csillapodnak a kedélyek a volt menyemmel kapcsolatban sem, de még a nevét sem szeretném kimondani, mert nem érdemli meg. Számomra ő már nem létezik, pedig nekem köszönhet mindent" – tette hozzá.

Forrás: TV2

„Lajosomat teljesen tönkretette, ráment az egészsége erre a borzalmas családi ügyre. Ő sokkal rosszabbul viseli, mint én, nem véletlenül töltött annyi időt kórházban.

Felfoghatatlan számomra, hogy egy rendes, tisztességes embert, hogy lehet így tönkretenni. Nagyon meg van bántva, nem is tudok vele mit kezdeni" – zárja a könnyeivel küszködve a Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.

A színésznő unokája sok gondot okozott nagyszüleinek, ugyanis hiába szerették volna kiadni vagy eladni fővárosi lakásukat, Ildikóék nagyobbik unokája annyira ragaszkodott korábbi otthonához, hogy nem akart onnan kiköltözni. Bár tavasszal megtörtént a kilakoltatás, a Kossuth-díjas színésznő unokája kétszer is zárat cserélt és ott élt tovább. Most úgy tűnik, ez a probléma megoldódott, és Pécsi Ildikóék birtokba vehették a lakást. -írja a Ripost.

Forrás: smagpictures.com/Olajos Piroska

„Igen, végre sikerült megoldani a problémát, az unokám kiköltözött, de ettől a viszonyunk nem javult meg. Bár büszke vagyok rá, mert nagyon jól tanul az egyetemen és kitűnő az általa választott küzdősportban is, de az életünkből, szívünkből elveszett időt sajnos már nem lehet pótolni" – mondta szomorúan a művésznő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.