Dopeman rajong a lányáért:"Olyan csodálatos, hogy nem mérhető más földi lényhez"

Fanni Dopeman család apaság szeretet rajongás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Óriási a szerelem a rapper és lánya, Fanni között. A szókimondó rappernek van is mire büszkének lenni, Fanni ugyanis sorra nyeri a hip-hop táncversenyeket.

"Fanni olyan csodálatos, hogy számomra nem is mérhető más földi lényhez.

Úgy jött világra, hogy csak ő tudja elrontani, Rendkívül temperamentumos, de ezen nincs mit csodálkozni, hiszen a szülei is azok. Ahgoy idősödik, egyre többet használja a női fegyvertárát, próbál okosan az ujja köré csavarni, ha valamit el akar érni."
-nyilatkozta Dopeman a Storynak.

Dopeman és lánya szinte mindent meg tudnak beszélni egymással, de nem volt ez mindig így.

"Fanni bízik bennem, és én igyekszem is rászolgálni a bizalmára. Mindent meg tudunk beszélni. Nem drámázik, jóval racionálisabb, mint hogy hamaszként nagy balhékba keveredjen...Azért jött a világra, hogy megtapasztalja az életet..."

-folytatta a rapper, aki azt is elárulta, mi az, amit sosem csinál lánya előtt.

"Amit a lányom tapasztal belőlem, az köszönő viszonyban sincs a munkásságommal. Előtte sosem beszélek csúnyán. Sőt inkább próbálom a buddhista filozófia elveit átadni neki. Például azt, hogy amit másokkal teszünk, visszahat a mi életünkre is."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.