Solti Ádám és felesége, Berni őszinte vallomása: a lombik mellett döntöttek

vallomás Solti Ádám lombikbébi program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Solti Ádám és felesége Berni már a megismerkedésükkor tudták, hogy megtalálták az igazit és közös gyereket szeretnének, ám a baba évek óta várat magára.

Ádám és Berni évek óta próbálkoznak, a fiatal feleségnek volt egy méhen kívüli terhessége, azután nem tudott teherbe esni. Úgy döntöttek, nem várnak tovább és a mesterséges megtermékenyítést, a lombikot választják.

Solti Ádám és felesége, Berni Forrás: Instagram/Solti Ádám

"Rengeteg vizsgálaton estünk át, és szerencsére kiderült, nincs szevi bajunk, egészségesek vagyunk, tulajdonképpen senki nem tudja, miért nem sikerült még teherbe esnem. Korábban attól féltem, hogy nem illünk össze életem szerelmével, mert a testünk a szerveink egyszerűen nem passzolnak egymáshoz. Van ilyen, de a méhen kívüli terhesség bebizonyította, hogy nem ez van" - mesélte a Story-nak a 23 éves feleség.

"Igazságtalannak éreztük az élettől, hogy mindez velünk esik meg. Olyan sok rémes sztorit lehet hallani, mi történik a gyerekekkel szerte a világban, nekünk pedig, akik sok szeretetet és biztonságos életet tudnánk adni egy babának, nem sikerül. Ugyanakkor hálát is érzünk, hogy a lombikprogramnak köszönhetően lehet babánk" - tette hozzá Ádám.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.