Ez lesz a karácsonyi menü a brit királyi családnál

Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson -
karácsony séf menü II. Erzsébet brit királynő brit királyi család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A királyi család egykori séfje elárulta, mit főzött annak idején II. Erzsébetnek az ünnepekre.

A királyi család korábbi séfje, Darren McGrady a HELLO magazinnak elárulta, hogyan is zajlik a karácsony a brit királyi családban.

Minden évben ugyanaz a menü. Mondhatni már-már unalmas... Mindig a pulyka a főétel. Hármat csinálunk a családnak, egyet a gyerekeknek és egyet az alkalmazottaknak. A család felnőtt tagjai együtt étkeznek, a gyermekek azonban külön egy másik teremben a nevelőikkel. A királynő úgy véli, a kicsiknek nincs helyük az ő asztaluknál, jobb az, ha őket nevelő felügyeli étkezés közben. Majd ha elég nagyok lesznek és ismerik az illemszabályokat, csatlakozhatnak a felnőttekhez."

A férfi elmondta azt is, hogy a pulykához különböző töltelékeket használnak, zsályát, hagymát és gesztenyét, és különféle köretek vannak hozzá, mint például sült krumpli, krumplipüré, pasztinák és kelbimbó. Emellett természetesen nem maradhat el a klasszikus desszert, a karácsonyi puding sem.

II. Erzsébet királynő Forrás: Getty Images/2019 Getty Images/Chris Jackson

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.