asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold egész héten csökkenő fázisban van, kezdünk kifulladni, kevés az energia és még nehezebbnek tűnhet azt pótolni. A hangulatunk ugyan jó, viszont alkalmanként nem találunk majd kapaszkodót. Ezen a héten el kell fogadni azt, hogy bizony többször is neki kell futni a különféle teendőknek, és ha csak lassan haladnak a dolgok, az nem a véletlen műve. Fókuszáljunk a jóra, az örömteli pillanatokra, s ha hibázunk, azt fogadjuk el.

2019. december 16., hétfő az ♌ban (Fogyó hold, Oroszlán)

Igen bonyolult nap, ezért tudatosan el kell kerülni a vitákat. Ne szólj szám, nem fáj fejem? Igen, ez a nap mottója és még hasznos is. Csak rutin munkát vállaljunk, s a ház körüli teendők is jól eshetnek.


2019. december 17., kedd, a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

Erősen javallott a mozgás, ezzel könnyűvé válik az energiafelvétel. Szabad beszélni, eszmét cserélni, új terv alapkövét letenni. Jönnek új hírek, érdekes információk, semmit ne engedjünk el a fülünk mellett.


2019. december 18., szerda, a ♍ben (Fogyó hold, Szűz)

Legyen fókuszban a szabad akarat és a spontaneitás. Te döntöd el, az élet napos vagy árnyékos oldalán foglalsz helyet. Ám tudd, bárhol, bárki, bármi mellett tedd le a voksodat, az hosszú távon megmarad veled, melletted.


2019. december 19., csütörtök, a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

Adódhatnak bonyodalmak, nehézségek, konfliktusos helyzetek. Fontos, hogy határozottak maradjunk, álljunk ki a terveink és a véleményeink mellett. Aki magabiztos, az ma nyerő pozícióba kerül.


2019. december 20., péntek, a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

Hatalmas mennyiségű energia áll rendelkezésre, úgyhogy nem érdemes az időt húzni. Cselekedni, tenni, menni, venni kell – mindegy mit, hol, a lényeg az, hogy egyetlen percig se legyünk tétlenek.


2019. december 21., szombat, a ♎ben (Fogyó hold, Mérleg)

Figyeljünk a hozzánk eljutó információkra, hírekre, jelekre, még a mendemondákra is. Ezek sorsformáló jelentőséggel bírhatnak, - nem csak pár napra, hanem akár egy-két évre is előre jelezhetnek dolgokat.


2019. december 22., vasárnap a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

Az Újholdig, ideje átgondolni a függőben lévő ügyeket. Ha valakivel haragban vagyunk, azt még most rendezzük, akár egy levéllel. A mai bocsánatkérések hasznosak lesznek, és a sok kapcsolat helyrerázódhat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.