Ezzel lepte meg születésnapján az unokáját Bangó Margit

Forrás: Spotlight Media -
Jellinek Tina ünneplés ajándék Bangó Margit születésnap Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harmincnyolc éves lett Jellinek Tina, akinek születésnapját családi körben ünnepelte meg az Emilio família. Bangó Margit nem akármilyen ajándékkal lepte meg szeretett unokáját ezen a napon.

Elérzékenyülve fogadta a családi köszöntést Jellinek Tina, aki 38. életévébe lépett. A kétgyermekes családanyának jól estek a szülinapi jókívánságok, de ajándékra nem számított. Úgy érzi boldog és teljes az élete, hiszen megkapta azt, amire mindig is vágyott: egy szép, egészséges családot.

Forrás: Spotlight Media

"38 éves lettem és elmondhatom, hogy nagyon szerencsés vagyok. Gyönyörű családom van, egészségesek vagyunk, együtt vagyunk. Hálás vagyok a férjemért, a gyerekeimért és azért, hogy olyan Mamám van, amilyet mindenki csak álmodhat magának, de nekem megadatott"

- mondta Tina, aki nem győzött hálálkodni a születésnapi ajándékokért. A lélegzete kis híján elakadt, amikor meglátta, hogy Bangó Margit egy kandallóval kedveskedett neki.

Forrás: Spotlight Media

"Tudtam, hogy Tina régóta vágyik egy olyan kandallóra, mint az enyém, ezért megleptem vele. Elképesztő, hogy repül az idő. Tisztán emlékszem rá, amikor Vancouverben meglátta a napvilágot. Mikor megszületett az én kezembe pottyant. Már csak ezért is mindig különleges helyet foglalt el a szívemben az én drága Tinám" - mondta elérzékenyülve Bangó Margit, aki a legjobbat szeretné szeretett unokájának.

Forrás: Spotlight Media

„Azt kívánom Tinának, hogy legalább száz évig éljen ilyen boldogságban és egészségben.

Ahogy a régi fotókat nézegettük hihetetlennek tűnik, hogy eltelt 38 év, pedig nekem olyan, mintha most lett volna, amikor 5-6 hónaposan a kezembe fogva dajkáltam. Jó ezeket az időket is felidézni, de még jobb, hogy együtt ünnepelhetünk a születésnapján, amelynek ma a nézők is részesei lehetnek" – árulta el Bangó Margit a ma 20:55-től a Sláger TV-n látható Drága családom születésnapi epizódja kapcsán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.