Kulcsár Edina ikreket vár? - Elszólhatta magát a modell

Forrás: Polyák Attila/Origo -
ultrahang fotó anya Kulcsár Edina Csuti gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pár napja árulta el az apuka, Csuti, hogy mi lesz második gyermekük neve, most pedig az anyuka, Kulcsár Edina osztott meg a csöppségről egy igazán megható képet és írt hozzá egy igen furcsán megfogalmazott szöveget.

A szülők nagyon várják már a picit, és bár a pocaklakó kislány még csak 20 hetes, máris készült róla egy igazán édes fotó. Az ultrahnag képet IDE kattintva tudod megnézni. Ám nem elsősorban emiatt kezdtek gyűlni a kommentek Edina fotója mellett.

"Lehet valahol már valszoltál erre a kerdésre..de nem találtam...ikrek lesznek?"

"Gratulálok,Csodálatos dolog....ikrek lesznek ,komolyan mert úgy fogalmaztál...vagy ez olyan költői elgondolkozás volt,mindegy is Gratulálok!!"

Kulcsár Edina második gyermekével várandós Forrás: Polyák Attila/Origo

Edina ugyanis furcsán fogalmazott:

A kiemelt mondat többesszáma miatt hitték sokan, hogy a modell igazából két gyermeket hord a szíve alatt. Ám ezt az édesanya cáfolta, egyszerűen csak a megfogalmazás nem sikeredett túl szerencsésen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.