Így békült ki nyolc év után Kulcsár Edina és húga, Reni

békülés testvér Kulcsár Edina húg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nyolc év után idén sikerült kibékülnie Kulcsár Edinának és húgának, Reninek.

Kulcsár Edina sokáig legjobb barátnőjeként tekintett négy évvel fiatalabb húgára, Renire. Nyolc évvel ezelőtt azonban történt egy félreértés közöttük, amit akkor nem sikerült megbeszélniük. Ez odáig fajult, hogy nyolc éven keresztül nem is beszéltek egymással.

Bár mindketten sokat gondoltak rá ebben az időszakban, hogy felkeresik egymást, végül büszkeségből ezt egyikük sem lépte meg. Végül Edina édesanyjának köszönhető, hogy újra szóba álltak egymással és kibékültek.

Krisztina elém állt, majd megkérdezte, emlékszem-e rá. Pontosan tudtam, ki ő, de meglepett. Ránk nézett, majd azt mondta, felnőttek és jó testvérek vagyunk, muszáj értelmesen megbeszélnünk, mi történt és mi egymással a bajunk. Majd félreállt, hagyott minket beszélgetni" – mesélte Reni a BEST magazinnak.

Kulcsár Edina azt is elárulta, tulajdonképpen a kisfia volt az, aki feloldotta a köztük lévő feszültséget.

Láttam, hogy Reni nem szól egy szót sem, csak Medoxot nézi. Megkérdeztem tőle, szeretné-e megfogni. Azt mondta, igen, odaadtam neki, és ott mind a ketten elkezdtünk sírni. (...) Nagyon sajnálom, hogy így történt, hogy ennyi év kárba veszett, de már csak a jót látjuk mindketten."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.