Király Viktor vallomása: "Kész vagyok megállapodni”

Forrás: Life.hu -
esküvő megállapodás házasság Virág Anita Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor és menyasszonya, Virág Anita a HOT!-nak meséltek közös életükről, terveikről, és arról, mi változott kettejük között mióta összebútoroztak.

Az énekes és menyasszonya egy évvel ezelőtt költöztek össze. A hot! magazinnak elmesélték, milyen a közös élet, és hogy telnek napjaik.

Ha fel akar öltözni, az egész ruhatárát kipakolja az ágyra. Maradjunk annyiban, hogy ezek tipikus férfiproblémák. De ahogy Viktor is mondta,

ezek apró bosszúságok, amik felett szemet hunyunk"

– mondta az énekes menyasszonya, Anita.

Forrás: Life.hu

Viktor bevallotta, hogy néha nehéz kompromisszumot kötnie szerelmével, hiszen sokáig egyedül élt, és azt csinált, amit csak akart, azonban amikor betoppant az életébe Anita, tudta, hogy változnia kell.

"Volt egy elég hosszú szinglilétem, ami alatt megszoktam, hogy nem kell tekintettel lennem másra ... Aztán megjelent az életemben Anita, és nem volt kérdés, hogy érte változtatok, azonban ez nem megy egyik napról a másikra" – mesélte Viktor, aki az elmúlt két évben sokkal figyelmesebb, mint valaha.

„Hogy megkértem a kezét, az azt jelenti: kész vagyok megállapodni"

Viktor és Anita elárulták, hogy még nem tűzték ki esküvőjük dátumát, és bár elképzeléseik már vannak, egyáltalán nem égnek esküvői lázban. Anita boldog, hogy mindent megtalált Viktorban, és egyelőre ez a legfontosabb dolog az életében.

„Egy nőnek a biztonság a legalább annyira fontos, mint a szeretet és a tisztelet, és én megkaptam mindhármat a páromtól" - zárta le Anita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.