Börtönbe kerülhet Terry Black gyerekeinek gyámja

Terry Black
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terry Black kisebbik gyermekét, Fannit Árvai Mónikának ítélték a magyar hatóságok, ám a német szervek sokkal szigorúbbak. Amennyiben kiviszi az országból a tizenhat éves Fannit, az asszonyt börtönbe zárhatják.

„A német hatóságoknak nem az a céljuk, hogy az árván maradt gyerek rendes családba kerüljön, hanem az, hogy állami gondozásban éljen, mert az állam jó pénzt fizet utánuk, napi száznyolcvan eurót" – mondta el a Ripostnak Mónika.

Forrás: TV2

„Tegnap bent voltam a bíróságon, a bíró körberöhögött, nem is akart velem foglalkozni. Azzal fenyegettek, hogy ha engedély nélkül elviszem bárhová Fannit, akkor börtönbe zárnak" - tette hozzá az asszony, aki ennek ellenére úgy döntött, mindenképpen elviszi Németországból Fannit, hiszen az ottani házban bármelyik pillanatban kikapcsolhatják a vizet és az áramot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.