asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold teljes sötétségbe burkolódzik december 26-án, épp karácsony másnapján. Ez a helyzet nagy segítséget nyújt ahhoz, hogy békében teljen az ünnep. Az Újholdat követően a hét további részében növekedésnek indul eme planétánk, hízik, energiával tölt fel, új dolgok megtételére inspirál. Kiszámítható módon megnő a feladatok száma, jobban megy az ismerkedés, aztán megláthatunk olyasmit, amit már régóta kerestünk. Ebben az időszakban azt kell átgondolni, mi az igazán lényeges. Aki túlvállalja magát, az sokat markol, de keveset fog.

2019. december 23., hétfő a ♏ban (Fogyó hold, Skorpió)

A csend és a béke ideje, nem javallott kergetni az álmokat és a vágyakat. Ha mégis, sok felesleges kört futhatunk, és az erő és energia befektetés ellenére sem jutunk egyről a kettőre.

2019. december 24., kedd, a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

Csendesedj el, legyen arra időd, hogy átgondolod a következő időszak terveit, különösképpen a 2020-as esztendő első hónapjait. A konkrét célok kitűzése nem engedi, hogy később eltévelyedj.

2019. december 25., szerda, a ♐ban (Fogyó hold, Nyilas)

A holnap reggeli Újhold miatt a létező összes energiát felhasználtuk. Így a leterhelő, kellemetlen helyzetekre nehézkesen vagy épp rosszul reagálunk. Komoly erőfeszítésbe kerül ellenállni ezeknek a hatásoknak.

2019. december 26., csütörtök, a ♑ban (Újhold, Bak)

Adódhatnak bonyodalmak, nehézségek, konfliktusos helyzetek. Fontos, hogy határozottak maradjunk. Ne engedjük a negatív energiák terjedését azáltal, hogy vitákba kezdünk és az igazunkat bizonygatjuk.

2019. december 27., péntek, a ♑ban (Növő hold, Bak)

Hirtelen jelentős mennyiségű energia áll rendelkezésre, úgyhogy nem érdemes az időt húzni. Cselekedni kell, mindeközben figyeljünk a hozzánk eljutó információkra.

2019. december 28., szombat, a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Kifejezetten javallott fontos döntéseket hozni. A megvalósítás, az első lépés megtétele várhat, viszont az alapkövet érdemes letenni. Aki ma nagy dologra szánja el magát, nyertese lesz a 2020-as évnek.

2019. december 29., vasárnap a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Kifejezetten kerülendők a túl csábító dolgok. Igenis, észre kell venni, mi a különbség a valóság és a mézes madzag között. Inkább legyünk részesei az alkotásnak, hozzunk létre valamit, ami szép vagy épp finom.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.