18 kilót fogyott Bay Éva:" Visszakaptam a fiatalságomat!"

fiatalság fogyás Bay Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csodásan néz ki Bay Éva! A bemondónő 18 kilót fogyott alig fél év alatt és boldogabb, mint valaha. Évára családja végtelenül büszke, férje szerelmesen fotókat oszt meg róla a közösségi médiában, fia pedig úgy döntött, ő is követi édesanyja jó példáját.

Bay Évát sok évvel ezelőtt az MTV képernyőjén ismerte meg az ország. A tévés aztán pár éve nyugdíjba vonult, és észrevétlenül felszaladtak rá a pluszkilók. A fogyás előtt 86 kilót mutatott a mérleg nyelve, mostanra sikerült 70 alá mennie. Egy munka kapcsán jött el az a pillanat, amikor Éva rájött, szeretne változtatni.

Bay Éva Forrás: Bay Éva

„Felkértek egy tévés szereplésre: bemondónőként Gönczi Gábort kellett felkonferálnom, aki tavasszal rövid idő alatt több mint 10 kilót adott le. Akkor gondolkodtam el, mi lenne, ha én is kipróbálnám a módszerét. Miután elkezdtem magamon észrevenni a fogyasztó hatású gyógynövény receptúra eredményeit, és mentek le a kilók, száműztem az egészségtelen élelmiszereket a konyhámból, és már ösztönösen figyeltem arra, mit és mennyit eszek" – magyarázta Éva, aki meglepő visszajelzéseket kapott környezetétől.

„A 18 kiló, amit leadtam, nekem pont elég, nem szeretnék egy ráncos zacskó lenni, csak azért, hogy 38-as ruhát vehessek fel. Szerencsére nem egy pillanat alatt ment le a felesleg, így volt ideje a testemnek, és az arcomnak regenerálódni. Most az a célom, hogy megtartsam ezt az eredményt. A férjem nagyon boldog attól, hogy újra ilyen csinos vagyok, folyton teszi fel a közösségi oldalára a képeket rólam, és dicsér. Mindig is nagyon jó volt a kapcsolatunk, de most úgy érzem, visszakaptam a fiatalságomat és a férjemet, aki nagyon büszke rám. A fiam az én alkatomat örökölte, de most miattam ő rászánta magát a változásra, kitalálta, hogy kockás hasat szeretne. Jónéhány kilót fogyott,, már nagyon jó úton jár, naponta gyúr, és szuperül néz ki. Én is járok tornázni, ez eddig is így volt, amikor nem dolgoztam, mindig mentem, de most már közel 20 kilóval könnyebben sokkal könnyebben mennek a gyakorlatok és az ízületeim sem fájnak" – tette hozzá Bay Éva.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.