Kiderült az igazság: súlyos betegséggel küzdött Justin Bieber

Forrás: YouTube / Justin Bieber -
betegség Lyme-kór Justin Bieber gyógyulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Évek óta találgatnak, mi okozza Justin Bieber furcsa külsejét. Az énekes most eloszlatta a kételyeket, és elárulta, mi történt vele.

A 25 éves énekes arról írt, hogy rossz állapotát látva sokan azt gondolták, hogy kábítószerezik. A valóság ettől nagyon távol áll, hiszen az énekes szervezetét olyan betegség támadta meg, amely a bőrére, az agyműködésére, közérzetére is súlyos hatást gyakorolt.

Justin Bieber ugyanis Lyme-kórral küzdött.

A Lyme-kórt baktériumok okozzák, amelyek egy kullancsfaj emésztőrendszerében élnek. A kórokozó így kullancscsípéssel kerül a szervezetbe. A kanadai sztár sikeresen legyőzte betegségét, állapotáról és gyógyulásáról pedig Instagram-oldalán számolt be.

A poszt – amely egy TMZ-cikket idéz – egyben a sztár életéről szóló, hamarosan a YouTube-ra kerülő dokumentumfilmsorozat promója.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.