Görbe Nóra: "A férjem, Péter három éve halt meg, azóta elzárkózva élek"

Fotó: Polyak Attila - Origo -
gyász utazás Srí Lanka Görbe Nóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Férje, Dr. Ormos Péter halála óta azonban zárkózottan él Görbe Nóra. A színésznő sokáig ki sem mozdult, ám most nagy utazásra szánta el magát. 

„A férjem, Péter három éve halt meg, azóta elzárkózva élek, őszintén szólva nem találom magamat. Úgy érzem, hogy a gyászidőszak nagyon hosszúra nyúlt. Mióta ő nincs mellettem, nem tudok olyan társasági emberré válni, mint előtte voltam, visszahúzódtam. Inkább itthon olvastam, egyedül voltam, illetve azzal a néhány emberrel, akik hozzám igazán közel állnak. Nyáron kezdtem el keresgélni, menni, tanulni, energiával töltekezni. Nemsokára pedig elmegyek Srí Lankára, ez egy spirituális út lesz" – mondta a Blikknek a színésznő.

Fotó: Polyak Attila - Origo

„Azt, hogy el kell engednem sok mindent ahhoz, hogy tiszta lappal léphessek tovább. A férjem hosszas betegség után ment el, és azt gondolom, hogy az elmúlt egy évtizedet kell most elengednem, ezt a csomagot kell letennem. Nem tudom, hogyan lehet ennyi mindent feldolgozni, és készen állok-e egyáltalán erre, de az úton majd kiderül" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.