Hosszú idő után megtörte a csendet a Love Island nyertese, Zsófi, és elmesélte, miért ért véget a Ticivel való kapcsolata.

Tavaly októberben ért véget a Love Island. A párkereső show győztesei, Zsófi és Tici 20 millió forinttal lettek gazdagabbak, ám hiába a rengeteg pénz és hírnév, a lány úgy döntött, kilép a kapcsolatból és szingliként éli tovább az életét.

„Nem vagyunk már együtt.Már miután kijöttünk a villából, éreztem, ebből nem lesz hosszú kapcsolat, bármennyire is vágytam rá és törekedtem erre."

-mondta Zsófi a Blikknek.

A fiatalok fél éven át próbálkoztak, többször szakítottak és összejöttek újra, aztán Zsófi rájött, hogy Tici több vasat tart a tűzben.

„Én egy párkapcsolatban hűséges vagyok, ám ugyanezt várom el a másik féltől is. A viszonyunk akkor kezdett megromlani, amikor rájöttem, Tici milyen kiszámíthatatlan, ez rengeteg vitát eredményezett. Nem éreztem magam biztonságban, nem voltam boldog, és ezt mások is látták. Egy idő után már a családom se engedett a közelébe" – árulta el Zsófi, aki így sem haraggal a szívében vált el.

„Még mindig boldogan gondolok vissza a villában eltöltött napokra, és egyáltalán nem bánom, hogy osztoztunk a pénzen. Bárhogy alakult Ticiánnal, örökre egymás szívében és emlékeiben maradunk, szóval nincs ok szomorkodásra."