Szakított a Love Island álompárja: Zsófi nem érezte biztonságban magát Tici mellett

Németh Zsófi Love Island Lakatos Tícián szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hosszú idő után megtörte a csendet a Love Island nyertese, Zsófi, és elmesélte, miért ért véget a Ticivel való kapcsolata.

Tavaly októberben ért véget a Love Island. A párkereső show győztesei, Zsófi és Tici 20 millió forinttal lettek gazdagabbak, ám hiába a rengeteg pénz és hírnév, a lány úgy döntött, kilép a kapcsolatból és szingliként éli tovább az életét.

„Nem vagyunk már együtt.

Már miután kijöttünk a villából, éreztem, ebből nem lesz hosszú kapcsolat, bármennyire is vágytam rá és törekedtem erre."

-mondta Zsófi a Blikknek.

A fiatalok fél éven át próbálkoztak, többször szakítottak és összejöttek újra, aztán Zsófi rájött, hogy Tici több vasat tart a tűzben.

„Én egy párkapcsolatban hűséges vagyok, ám ugyanezt várom el a másik féltől is. A viszonyunk akkor kezdett megromlani, amikor rájöttem, Tici milyen kiszámíthatatlan, ez rengeteg vitát eredményezett.

Nem éreztem magam biztonságban, nem voltam boldog, és ezt mások is látták. Egy idő után már a családom se engedett a közelébe"

– árulta el Zsófi, aki így sem haraggal a szívében vált el.

„Még mindig boldogan gondolok vissza a villában eltöltött napokra, és egyáltalán nem bánom, hogy osztoztunk a pénzen. Bárhogy alakult Ticiánnal, örökre egymás szívében és emlékeiben maradunk, szóval nincs ok szomorkodásra."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.