Alekosz vallomása Baukó Éváról: "Szerelmes voltam belé"

Forrás: Facebook/Baukó Éva -
VV Éva VV Alekosz Alekosz vallomás Baukó Éva
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
VV Alekosz Sebestyén Balázsék rádió műsorában mesélt Éváról való kapcsolatáról.

Alekosz a Való Világ 4. szériájában ismerte meg Baukó Évát, akivel sokáig jó barátságot ápolt. Amikor Évára terelődött a szó, Alekosz elmesélte, hányadán áll most a szőkeséggel.

"Barátok vagyunk, napi szinten beszélünk telefonon. Legjobb barátok vagyunk.

Vannak éles viták, amikor egy évig nem beszélünk... Önzőségen veszünk össze. Én is az vagyok, ő is az, megbeszéljük, hogy felhív, de nem hív fel két napig, akkor én megsértődök... Az Éva nagyon intelligens és tudja, hogy mindig oda szúr, ahol a legjobban fáj. Ideges, felidegesítik a pasik, és rajtam tölti ki. Én magamra veszem, fél évig nem beszélünk, de szeretjük egymást."

A beszélgetésből az is kiderült, hogy Éva legutóbb azt mondta Alekosznak, hogy ő az egyetlen Való Világ győztes, aki egy igazi lúzer, és nem is magának köszönheti a nyereményt, hanem Évának.

"A villában én nagyon szerelmes voltam belé,

csak nálam ez úgy működik, hogy akibe beleszeretek, azzal nem fekszem le, nem létesítek szexuális kapcsolatot. Olyan nagy érzelem van ilyenkor bennem, hogy nem akarom méltatlan, kiszolgáltatott helyzetbe hozni, nem akarom magam alá rendelni, olyankor inkább tisztelem és szeretem őt."

Alekosz és Éva jó barátok. Forrás: Facebook/Baukó Éva

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.