Bonyolódik a Love Island-pár szakítási sztorija: Tici azt állítja, ő szakított Zsófival

Németh Zsófi Love Island Lakatos Tícián szakítás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemrég írtunk arról, hogy hosszú idő után megtörte a csendet a Love Island nyertese, Zsófi, és elmesélte, miért ért véget a Ticivel való kapcsolata. Most Tícián is megszólalt az ügyben.

Tavaly októberben ért véget a Love Island. A párkereső show győztesei, Zsófi és Tici 20 millió forinttal lettek gazdagabbak, ám hiába a rengeteg pénz és hírnév, a fiatalok már nem alkotnak egy párt.

Zsófi korábban azt nyilatkozta, hogy ő szakított a fiúval, döntését pedig ezzel indokolta:

"Nem éreztem magam biztonságban, nem voltam boldog, és ezt mások is látták. Egy idő után már a családom se engedett a közelébe"

A lány után most Tici is megszólalt a szétválásukkal kapcsolatban.

"Én szakítottam Zsófival! Túl sokat bulizott, szinte csak fiúkkal volt, amit nem tudtam elviselni. Nem értem, miért támad engem, szerintem nem tudja elviselni, hogy az életében egyszer őt hagytak el"

-kezdte a Blikknek Tícián, aki hozzátette, hogy bár sokat vitázott a lánnyal, sosem hazudott neki.

"Sosem akartam neki rosszat, de annyi hazugság volt, és sok fájdalmat okozott nekem, hogy nem akartam együtt lenni vele..."

Forrás: Instagram/Love Island Magyarország

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.