Kisó túltette magát a szakításon, és újra ismerkedik: "Vannak elvárásaim..."

Kisó, Instagram -
párkapcsolat Kisó Kiss Orsi szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kiss Orsi hosszú idő után újra nyitott egy kapcsolatra. A műsorvezető az RTL Klub Reggeli műsorában mesélt magánéletéről.

Kisó idén nyáron tölti a 40-et. A műsorvezetőt sok támadás éri, amiért ennyi idősen még nincs családja, azonban nincs elkeseredve, és hisz abban, hogy ő is megtalálja élete párját.

A rádiós műsorvezetőnek három évvel ezelőtt ért véget egy hosszú kapcsolata. Bár már családot akartak, Kisó párja 2016-ban szó nélkül lelépett.

"Nagyon megszenvedtem az előző szakításomat, mivel úgy éreztem, mi valóban összeillünk.

Édesanyám szerint akkor voltam a legkiegyensúlyozottabb. Váratlanul, egy sms-sel lett vége, ami annyira megviselt, hogy három évig gyászoltam. Szerencsére túlvagyok rajta, és újra ismerkedem, de már nem mindenben kötök kompromisszumot. Nem mindenáron szeretnék kapcsolatot, de bízom benne, hogy eljön értem az a férfi, akiben hosszú távon bízhatok.

Hiszek a házasság intézményében, és egy jó kapcsolatért engedményekre is hajlandó vagyok, de vannak elvárásaim, amelyekből már nem engedek.

Például a jelöltnek legyen jogosítványa, ne nekem kelljen fuvaroznom!"

Kisó arról is beszélt, hogy bár nyitott egy új kapcsolatra, vannak dolgok, ami nem hajlandó megjátszani magát senki kedvéért.

"Az elején derüljenek ki a dolgok, úgyhogy ha tehetem, úgy szervezem a randit, hogy a harmadik alkalommal már smink nélkül mehessek."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.