Brutális dekoltázst villantott Eva Longoria a producerek díjátadóján - Fotó

PGA Awards szexi dekoltázs Eva Longoria villantás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton 31. alkalommal rendezték meg az Amerikai Producerek Céhének (PGA) díjátadó gáláját a Hollywood Palladiumban. Idén sem volt hiány mély dekoltázsokban, Eva Longoria merész ruhája mindent vitt.

A PGA a legjobb film - és televíziós gyártók kitüntetése, amelyen idén is Hollywood legnagyobb sztárjai voltak jelen. A 44 éves Eva Longoria szinte mindenki másról elvonta a figyelmet aranyszínű, mély dekoltázsú ruhájában.

LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 18: Eva Longoria arrives at the 31st Annual Producers Guild Awards at Hollywood Palladium on January 18, 2020 in Los Angeles, California. (Photo by Steve Granitz/WireImage) Forrás: WireImage/Steve Granitz

A legjobb mozifilm producerének fődíját idén az 1917 című első világháborús film készítői kapták. Animációs film kategóriában a Toy Story 4 producereit tüntették ki, még dokumentum filmek terén az Apollo producerei győztek.

A legjobb sorozat-dráma producerének járó díját az Utódlás kapta, sorozat-vígjátékok terén a Fleabag és minisorozatért a Csernobil kapta az elismerést.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.