Tóth Vera is leírta gondolatait Schobert Norbi szavairól

Forrás: Tóth Vera - Instagram -
vélemény Schobert Norbert Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tóth Vera Instagram-oldalán írta le milyen gondolatai támadtak Schobert Norbi megnyilvánulása után. 

Az ismert emberek közül sokan mondták már el véleményüket arról, amit Schobert Norbi mondott. Tóth Vera is megosztotta gondolatait a témáról Instagram-oldalán.

Tóth Vera is leírta gondolatait Forrás: Tóth Vera - Instagram

akiben a valóság és a valódiság nem kelt félelmet és nem pánikol, ha szembesül a jelennel, annak nem az jelenti státusszimbólumot, hogy mindig a legtökéletesebbel mutatkozzon.



Ez az ismert emberek véleménye

Schobert Norbi szavai, miszerint a nők elrontják a házasságukat azzal, hogy nem fogynak le szülés után, sok ismert embert kiakasztott. Krausz Gábor elnézést kért a nőktől, felesége, Tóth Gabi pedig megmutatta, hogyan is néz ki szülés után. Kulcsár Edina férje, Csuti szerint Norbi ezzel átlépett egy határt, Kajdi Csaba, vagyis Cyla pedig úgy véli, a fitneszguru empátia híján van. Természetesen nincs mindenki Norbi ellen: Dér Heni a védelmére kelt, ahogy felesége, Rubint Réka is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.