Cuki dolgot árult el a férjéről Tatár Csilla: ezt csinálja Balázs esténként

Balázs kötés terhesség Tatár Csilla titok férj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel Sebestyén Balázs épp a szabadságát tölti, minden reggel más-más sztárvendég veszi át a helyét a Rádió 1 Balázsék című műsorában: ma reggel Rákóczi Feri és Vadon Jani Tatár Csillával egészült ki.

A várandós műsorvezető nagyon örült a felkérésnek, és alig várta, hogy rádiósként is kipróbálhassa magát.

A sztármami sportfelszereléssel érkezett a stúdióba, Vadon Janiék pedig rögtön meglovagolták ezt a témát, és megkérdezték, hogy áll a terhesség alatti sporttal.

"Nem azért csinálom, hogy ne legyen akkora a fenekem, mint most, hanem mert állítólag ez jó a babának..."

Miután Jani és Feri megosztották Csillával - és persze a hallgatókkal - gyermekeik születésének részleteit, a műsorvezetőnőre terelődött a szó, aki elmesélte Milán születésének részleteit.

"Az első szülésnél végig ott volt a Balázs... Most szerettem volna egy időpontot programozott császárra, de az orvosom rábeszélt, hogy szerinte érdemes lenne nekifutni mégegyszer a természetes szülésnek...ezért újra nekifutunk"

Miután alaposan kivesézték a szüléssel kapcsolatos dolgokat, Csilla óriási titkot árult el a férjéről.

"...Balázs most köt esténként. Ez a legszexibb dolog, amit én valaha láttam a világon. Ő az első férfi az életemben, aki volt katona, tud főzni, és a nagymamája megtanította kötni...Balázsnak elég stresszes munkája van, reggelente elmegy, fut egyet, hogy levezesse a feszkót, esténként pedig könyvolvasás helyet köt...Kötött már egy kis pulcsit a születendő gyermekünknek is...írtó szexi..."

-áradozott a műsorvezetőnő, aki le sem tagadhatja, mennyire odáig van férjéért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.