Gombos Edina kisfia megsérült: össze kellett varrni az állát

Forrás: TV2 -
videó család sérülés Gombos Edina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már 5 éve, hogy Gombos Edina családjával Amerikába költözött. Nagyon jól érzik magukat, de azért ahogy tudnak, hazalátogatnak. Edina videó blogban tartja a kapcsolatot rajongóival. 

Egy az amerikai életet bemutató videóban mesélte el Edina, hogy kisfia szilveszter környékén elesett a nappaliban és szétnyílt az álla. Három öltéssel kellett összevarni a kisfiú arcát.

Gombos Edina Forrás: TV2

"Még szilveszterkor Matteo elesett a nappaliban, kinyílt az álla, három öltéssel kellett összevarrni a helyi kórházban. A számlát a következő hetekben kapjuk majd meg. Biztosítás nélkül ez a váratlan beavatkozás a varratszedéssel együtt 2500-3000 dollárba került volna, ami körülbelül 750-900 ezer forintnak felel meg. Mivel volt biztosításunk, így csak az önrészt kellett fizetnünk, 350 dollárt" - mesélte a videóban Edina.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.