Szeánszon járt Köllő Babett: elhunyt nagyszüleivel beszélt - Videó

halál színésznő Köllő Babett szellemidézés szeánsz nagyszülők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Médiumnál járt Köllő Babett. A színésznő nem zárkózik el a spirituális világtól, egy szeánsz alkalmával elhunyt nagyszüleivel is tudott beszélni.

A gyönyörű színésznő a Mokkában mesélt spirituális élményeiről. A beszélgetésből kiderült, hogy bár Babett időnként eljárt jósoltatni, az áttörést Tóni bácsi hozta meg az életében, akit egy forgatáson ismert meg.

"Tóni bácsinak van ez a háromlábú kisszéke... Jött haza édesanyám Amerikából karácsony előtt, és azon gondolkodtam, mit adhatnék neki születésnapjára. Három évvel ezelőtt nem sikerült hazaérnie, mikor a nagypapám elment, ezért elvittem Tóni bácsihoz..."

A színésznő és édesanyja el is mentek egy szeánszra, hogy újra felvegyék a kapcsolatot a 83 éves korában elhunyt Andrással.

"Mondtuk a médiumnak, hogy kivel szeretnénk beszélni, és leírta, hogy Kereki... a nagyapám írásképével. Itt anya elnémult, könnybe lábadt a szeme, és akkor elkezdtünk nagypapámmal beszélgetni..."

"Ugyanazt élte át anya mint én, ülsz két napon keresztül mosollyal az arcodon, mert olyan élményt kapsz, meg a bizonyosságot arról, hogy van hova menni, ott együtt leszünk és mindenki szereti egymást..."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.