Médiumnál járt Köllő Babett. A színésznő nem zárkózik el a spirituális világtól, egy szeánsz alkalmával elhunyt nagyszüleivel is tudott beszélni.

A gyönyörű színésznő a Mokkában mesélt spirituális élményeiről. A beszélgetésből kiderült, hogy bár Babett időnként eljárt jósoltatni, az áttörést Tóni bácsi hozta meg az életében, akit egy forgatáson ismert meg.

"Tóni bácsinak van ez a háromlábú kisszéke... Jött haza édesanyám Amerikából karácsony előtt, és azon gondolkodtam, mit adhatnék neki születésnapjára. Három évvel ezelőtt nem sikerült hazaérnie, mikor a nagypapám elment, ezért elvittem Tóni bácsihoz..."

A színésznő és édesanyja el is mentek egy szeánszra, hogy újra felvegyék a kapcsolatot a 83 éves korában elhunyt Andrással. 

"Mondtuk a médiumnak, hogy kivel szeretnénk beszélni, és leírta, hogy Kereki... a nagyapám írásképével. Itt anya elnémult, könnybe lábadt a szeme, és akkor elkezdtünk nagypapámmal beszélgetni..."

"Ugyanazt élte át anya mint én, ülsz két napon keresztül mosollyal az arcodon, mert olyan élményt kapsz, meg a bizonyosságot arról, hogy van hova menni, ott együtt leszünk és mindenki szereti egymást..."