Új haj, új élet? Dallos Bogi rövid hajjal pózol legújabb fotóján

Puskás Peti hajvágás haj Dallos Bogi Újév változás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hiedelmek szerint egy nő akkor változtat a külsején, ha lezárul egy korszak az életében, és kezdetét veszi valami új...

Márpedig Dallos Boginak valóban új fejezet kezdődött az életében, hiszen hónapokkal ezelőtt rátalált a szerelem. Az énekesnő és Puskás Peti szemmel láthatóan nagyon boldogok együtt, január közepén a Balatonon töltöttek néhány napot édeskettesben.

Bár sokan kétkedve fogadták a kettejükről szóló híreket, úgy tűnik, ez bizony nem egy futó románc, hanem igazi, nagybetűs szerelem. Nem tudhatjuk, mekkora változást hoztak egymás életébe, azt azonban ha akarnák se tudnák letagadni, milyen jó időszakot élnek most meg együtt.

"Utolsó hosszú hajas kép, mert hogy ma levágattam. Ez amúgy a Madách színházban készült. Új lemez, új év, új korszak, új haj..."

Szerencsére nem kellett sokat várnunk a végeredményre, Bogi ugyanis már meg is mutatta vadonatúj, logbob stílusú frizuráját, amivel szebb, mint valaha.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.