Az amerikai anya négyes ikrei közül hármat elvesztett, de ki kellett őket hordania

Forrás: NORTHFOTO -
halál kislány méh
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A negyediket meg kellett menteniük.

A most 23 éves Tori Keller 19 éves volt, amikor vőlegényével Tyler Hallmannel rájöttek, a lány teherbe esett. Aztán jött a következő döbbenet: négyes ikreket várnak. A gyerekek közül hárman egy placentán osztoztak, míg a negyedik kicsinek sajátja volt. A várandósság első trimesztere nagyon megviselte a fiatal anyukát, folyamatos rosszullétekkel küzdött, de az orvosok szigorúan figyelemmel tartották, hiszen veszélyeztetett terhesnek számított.

A négy kislányukból egy maradt életben Forrás: NORTHFOTO

A tragédiát azonban így sem tudták megakadályozni. A közös méhlepényen osztozó ikrek közül az egyik szívverése leállt, de ki kellett hordania az elvesztett kislányt is. Három héttel később még lesújtóbb híreket kapott: a közös placentán osztozó másik két kislánya is meghalt. Az orvosok bíztak abban, hogy képes lesz kihordani a gyermekeket, hogy a negyedik kislány élete ne kerüljön veszélybe, de a 23. héten sürgősségi császármetszést kellett végrehajtani rajta. Az életben maradt kislányuk, Athena súlya az egy kilót sem érte el, 127 napba telt, mire hazamehetett a kórházból, de mára egészséges nagylánnyá fejlődött.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.