asztrológia ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Hold ezen a héten csak dagad, így pedig éltető energiával tölt fel mindenkit. Ettől függetlenül megeshet, hogy alkalmanként nem a legnagyszerűbb dolgokra használjuk ezt a gyarapodó erőt. Jó hír, hogy ezekben a napokban sok tennivalónak a végére járunk, pozitív eredményekkel. Javallott a szerződéskötés, megrendelések leadása, hosszú távú tervek készítése, az első lépések megtétele. Jöhetnek új barátságok, üzleti kapcsolatok, a meglévő emberi kötelékek jelentős része javítható.

2020. január 27., hétfő a ♓ban (Növő hold, Halak)

Látványos eredményeket lehet elérni ott, ahol a munka és az aktivitás kerül fókuszba. Összességében jó nap, nem javallott erőlködni semmiért. Csak legyünk, érezzünk, létezzünk, alkalmazkodjunk az aktuális folyamatokhoz.

2020. január 28., kedd a ♓ban (Növő hold, Halak)

Figyeljünk a hozzánk eljutó információkra, mert azok jelentős iránymutatásokat tartalmazhatnak. Törekedjünk arra, hogy csend és béke vegyen minket körül. Hallgassunk a belső hangra!

2020. január 29., szerda a ♈ban (Növő hold, Kos)

Átlagos, viszont összességében jó nap, főleg akkor, ha nem erőlködünk. Hivatalos ügyek, joggal összefüggő témák kerülhetnek fókuszba. Keressük kellemes és figyelmes emberek társaságát.

2020. január 30., csütörtök a ♈ban (Növő hold, Kos)

Fárasztó, leterhelő nap, viszont cserébe az eredmények sem maradnak el. Sok minden másképp alakul, mint eltervezzük, ugyanakkor a végén elégedetté válunk. A céltudatosság maga a siker.

2020. január 31., péntek a ♈ban (Növő hold, Kos)

Aki ma besétál ugyanabba a zsákutcába, ahol már járt, az ne csodálkozzon, ha ugyanazt találja ott, mint az első alkalommal. Nem ma kell megváltani a világot, járjuk a jól bevált, ismert utakat.

2020. február 1., szombat a ♉ban (Növő hold, Bika)

Ezt a napot töltsük családi körben, ne spóroljuk el az időt szeretteinktől vagy az otthonunktól. Kerülendő a vita. Legyünk bátrak, mondjuk ki, mit gondolunk és mit érzünk – csakis diplomatikusan!

2020. február 2., vasárnap a ♉ban (Növő hold, Bika)

Kifejezetten jó tenni-venni, aktív életmódot folytatni, a pozitív eredmények garantáltak. Mindent egybevetve hamar látható, hogy ez egy jó nap. Fogadd el azt, ami megadatik, a sors kegyes lesz mindenkihez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.