Nagy az öröm Szabó Győzőéknél: végre új házba költöztek

Forrás: Facebook / Rezes Judit -
boldogság öröm család költözés Szabó Győző
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szabó Győző és Rezes Judit november végén költöztek kertes házba két gyermekükkel, de a színészpár lakásfelújításának még nincs vége.-írja a Blikk.

"Már látjuk a fényt az alagút végén, de csak tavaszra fogunk odaérni..."

-kezdte Szabó Győző.

"Tudom, hogy jó munkához idő kell, de november közepén már rágtam a mesterek fülét, mikor hagyják már abba a rombolást, mikor tűnik el ez a rengeteg sitt, és ennek a nagy alapozásnak mikor lesz már valami látszatja, aztán

pár nap leforgása alatt megtörtént a csoda, és birtokba tudtuk venni. Persze, még van mit csinálni."

"Tíz hónapos gyerekkel még egyikünk sem költözködött, és nem tudtuk megszokni, hogy amit a dobozokból kivettünk, azt Gáspár utána ide-oda pakolta. Könyörögtünk neki, ne csinálja, de még igazán nem lehet vele kommunikálni, ami bizonyos tárgyak megtalálását is megnehezítette, hiszen nem tudja elárulni, hová rakta. A keresgélésnek voltak nehéz pillanatai, de tettünk óvintézkedéseket" – mesélte nevetve a színművész, aki azt is elmesélte, hogy ahogy ideje engedi, ezermesterkedik otthon, de a tavaszt várja a legjobban, mert óriási tervei vannak a kerttel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.