Bánatevő volt gyerekkorában Schobert Norbi

Forrás: Schobert Norbert, TV2 -
hízás Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, Schobert Norbi édesanyja saját élete példáival cáfolta fia szavait, azt azonban hangsúlyozta, hogy úgy érzi, annak köszönheti, hogy még él, hogy fia segítségével 40 kilót fogyott. Judith fia gyerekkori elhizásának okairól is beszélt. 

Ahogy felnőtt korában Norbi segített édesanyjának megszabadulnia a pluszkilóktól, úgy a gyerek Norbinak egykor a mamája segített ebben.

"Norbi imádta a nagymamáját, akit tízévesen elveszített. Akkor kezdett el bánatában enni. Volt, hogy a vendégeknek készített fazéknyi töltött káposztát megette, mire megérkeztek. Csak feküdt, olvasott, tanult és falt, nem tudta feldolgozni a mamája elvesztését. A torna tanárától kaptuk meg az űrhajósdiétát, eszerint kezdtem főzni, és mire befejezte a gimnázium első osztályát, lefogyott, de lelkileg megviselte a duci gyerekkora" – árulta el Judith a Blikknek.

Forrás: Schobert Norbert, TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.