Ha most live-ozna, finomabban fogalmazna Norbi: "Egy kicsit elmértem"

Fotó: Szabó Gábor - Origo -
Schobert Norbi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Botrányos live-ozása  óta nincs oylan nap, hogy ne adna a témában interjút Schobert Norbi, vagy ne jelentkezne újabb élő videóval. Ma azt is elmondta, hogyan fogalmazna most, leszűrve a konzekvenciákat. Kicsit finomabban, de nem annyira máshogyan. 

"Kedves hölgyek és urak, de leginkább hölgyek, szeretném felhívni a figyelmeteket arra, hogy a szülés után évekkel, Magyarországon a nők nagy többlet testsúllyal rendelkeznek. Sok esetben emiatt problémák adódnak: betegségek, tönkrement önbizalom. És a másik, hogy nem minden férfi tolerálja hosszú távon, ha a felesége elhízik. Mert nem tetszik neki. Gondold bele magad a férjed helyébe: 55 kilós bombanő voltál, csodás gyereket szültél, és még egyet, és most száz kiló vagy. És a férjed mindig emlékezni fog arra az 55 vagy 65 kilós lányra, de mikor megérkezel döngő léptekkel a hálószobába, egy varázs elmúlik" - mondta el Norbi a Blikknek a finomabb verziót.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"A szex, a külső, a házasság, az anyaság, a szülés azok olyan hívószavak, amikkel erős társadalmi figyelmet kelteni.

Tudtam, hogy lesz belőle valami, csak nem tudtam, mekkora. Kicsit elmértem. Azt gondolom, hogy mikor elül a vihar és újra kisüt a nap, mindenkinek hagytam valamit a saját gondolataiban belül, s ha ez arra fog mozdítani bárkit, hogy tegyen magáért, akkor az jó lesz.

Én a kóros elhízásról beszéltem, és nem a ducikról. Ha valaki 160 magas 70 kiló, az duci" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.