Döntött a bíróság L.L. Juniorék kisfiának elhelyezéséről

Forrás: facebook/Édes Élet -
Hopp Csilla bíróság gyermekelhelyezés L.L. Junior
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szerda reggel elfogadta a bíróság a korábbi megállapodást L.L. Junior és Hopp Csilla közös gyermeke, Lacika elhelyezését illetően.

Annak ellenére, hogy 2019 nyarán hosszas huzavona után megállapodtak arról, hogy a két kisfiú mikor kinél legyen, mivel ítélkezési szünet volt, így nem adtak be a papírt a bíróságra. A dolgok még rosszabbra fordultak, amikor tavaly augusztus 31-én kisebbik gyermekük, a hároméves Dávidka közlekedési baleset áldozata lett.

A kisfiú halála után a szülők a közösségi oldalakon üzengettek egymásnak, felfoghatatlan fájdalmuk és gyászuk miatt talán nem is tudták megítélni, meddig mehetnek el. Junior úgy döntött, elhozza Csillától nagyobbik fiukat, Lacikát, mivel úgy ítélte meg, édesanyja az átélt sokk miatt nem tudja megfelelően ellátni a gyermeket.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Indulás a cirkuszba ❤️ ❤️ ❤️

Lesi László (L.L.Junior) (@l.l.junior) által megosztott bejegyzés,

Néhány hónapnyi veszekedés, rágalmazás és alkudozás után a felek végre egyezségre jutottak, megállapodásukat a bíróság is szentesítette. -írja a Blikk.

L.L. Junior és Lacika édesanyja, Csilla váltott gondoskodásban nevelhetik kisfiukat, amelynek keretein belül a gyermek heti megosztásban lesz felváltva az édesanyjánál és az édesapjánál. Junior vállalta, hogy anyagilag is támogatja Csillát, az idén szeptemberben aktuális beiskolázási költségeket is ő fizeti.

Végre megállapodtak Lacika elhelyezési ügyében. Forrás: facebook/Édes Élet

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.