Görög Zita vallomása:" Eleinte nem bíztunk a kapcsolatunk sikerében"

Görög Zita párkapcsolat Laczkó Zsolt gyerekvállalás bizalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Görög Zita és Laczkó Zsolt a Meglepetés legújabb számában beszéltek problémáikról és a gyerekvállalással járó nehézségekről.

Zita és Zsolt kapcsolatát is legyengítette a megannyi szülői kötelezettség és az ebből eredő fáradság.

"Zita minden éjjel többször felkelt Titihez, a szoptatás körül is voltak nehézségek és fájdalmak, napközben lelkizett a nagyokkal, emellett ott volt a háztartás, bevásárlás. Közben új házba költöztünk, ami egy pozitív változás, de rengeteg teendővel járt.

Egy idő után már annyira elfáradtunk, hogy kettőnk között is megszaporodtak a konfliktusok, ami korábban egyáltalán nem volt jellemző a kapcsolatunkra.

Hozzáteszem, én sem voltam még soha ennyire fáradt egész életemben. Élsportolóként gyakran feszegettem a fizikai teljesítőképességem határait, de nem gondoltam, hogy egy kisbaba ekkora kihívások elé állít" – vallotta be a korábbi válogatott labdarúgó.

Végül belátták, hogy kettőjüknek nincs elég energiája ahhoz, hogy egészségesen végig tudják csinálni a teendőket és feladatokat, ezért segítséget kértek egy bébiszittertől.

"Nem titok, hogy eleinte nem bíztunk a kapcsolatunk sikerében.

A korábbi csalódások és a hét év korkülönbség miatt sem. Bevallom, anyatigrisként viselkedtem, nem akartam elkapkodni semmit, mert a gyerekeimet jobban féltem magamnál...De Zsoltiról gyorsan kiderült, sok mindenben hasonlítunk egymásra" – magyarázta Zita.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.