Erdei Zsolt komoly döntést hozott családja érdekében: volt idő, mikor féltette a kapcsolatát

Forrás: AFP/Getty Images/Al Bello -
család Erdei Zsolt döntés kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdei Zsolt korábban vallott már róla, hogy második feleségével kicsit elhidegültek egymástól. Az egykori ökölvívő ezúttal komoly döntést hozott.

A gyereknevelés és a sok munka eltávolította egymástól Erdei Zsoltot és feleségét. Volt idő, amikor azt hitték, menthetetlen a kapcsolatuk.

Erdei Zsolt, ökölvívás, box, Muriqi Forrás: AFP/Getty Images/Al Bello

„Mint minden párnak, így nekünk is szükségük lenne kettesben töltött időre, közös programokra, de ezt nehéz megoldani, mert Réka édesanyján kívül nincs, akire jó szívvel bízhatnánk a gyerekeket. Ha van is egy kis szabadidőnk inkább pihenéssel tölteném. Persze Réka inkább kimozdulna, ami teljesen érthető, hisz minden idejét a házon belül tölti. Nyilván nekem is hiányzik, hogy többet legyünk együtt, de az ember hajlamos a hétköznapokba belefeledkezni. Bevallom, volt olyan pillanat, amikor megijedtem, hogy szétesik a családunk" - mesélte a Ripostnak Zsolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.