Aranyozott estélyiben és Diana gyűrűjében tündökölt Katalin hercegné a BAFTA-gálán

Bafta-gála Katalin hercegné Vilmos herceg Diana hercegnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén 71. alkalommal rendezték meg a BAFTA-gálát a londoni Royal Albert Hallban. Az eseményről idén sem hiányozhatott Katalin hercegné és Vilmos herceg.

Az idei gála a fenntarthatóság jegyében került megrendezésre. A szervezők azt kérték a jelenlévőktől, hogy viseljenek vintage darabot, újrahasznosított, környezetbarát anyagból készült estélyit, vagy olyan ruhakölteményt, ami korábban már volt rajtuk, szem előtt tartva a 2020-as gála dress code-ját.

Katalin hercegné eleget tett a szervezők kérésének, és egy olyan estélyiben jelent meg a vörös szőnyegen, amit 2012-ben már viselt. A fehér-arany estélyi egyébként egy Alexander McQueen darab.

Vilmos herceg és Katalin hercegné a BAFTA-gálán Forrás: Gareth Cattermole/Getty Images/2020 Getty Images/Gareth Cattermole

Kate nemcsak a ruhára fektetett nagy hangsúlyt, az ékszerválasztásnál is brillírozott: gyönyörű ruhájához egy látványos, virágos nyakéket és fülbevalót választott, és Diana hercegnőtől örökölt gyűrűjét is felvette.

Forrás: Getty Images/2020 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Forrás: Getty Images

Forrás: Getty Images/2020 Max Mumby/Indigo/Max Mumby/Indigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.